Assassin's Creed Pirates 5 Aralık'ta Android ve iOS için yayımlanıyor

Assassin's Creed Pirates 5 Aralık'ta Android ve iOS için yayımlanıyor

Fransız oyun geliştirici Ubisoft'un ana merkezindeki en eski stüdyolarından Ubisoft Paris, eylül ayında mobil platformlara özel olarak geliştirdiği Assassin's Creed yapımını resmen duyurmuştu. Kısa süre önce yeni bir açıklama yayımlayan tecrübeli firma, üst düzey mobil oyununun fiyat ve çıkış tarihi bilgisini takipçileriyle paylaştı.

Ubisoft Paris'in geliştirdiği yeni bir üç boyutlu grafik motorundan gücünü alacak Assassin's Creed Pirates adlı oyun, Assassin's Creed serisinin TPS türündeki oynanışı yerine daha farklı bir yapıyı baz alıyor. Oyunculara kendi gemi ve tayfalarını oluşturarak denizlerde diledikleri gibi korsanlık yapabilme fırsatı sunacak irates ile gerçek oyuncularla gerçek zamanlı savaşabilecek, Assassins Creed evreninden tanıdık ögelerle karşılaşabileceksiniz.

5 Aralık'ta 4,99$ fiyatla Android ve iOS işletim sistemlerinin resmi uygulama mağazaları üzerinden satışa sunulacak Assassin's Creed Pirates, üst düzey detaylara sahip gemileri, etkileyici grafikleri ve gerçekçi su dinamikleriyle türünün mobil piyasadaki en iddialı çözümleri arasına ismini yazdıracak. Oyunun savaş sistemine dair hazırlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 26.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler