Asphalt 8 ertelendi, oyuna ait yeni ekran görüntüleri yayımlandı

Asphalt 8 ertelendi, oyuna ait yeni ekran görüntüleri yayımlandı


Gameloft, yarış oyunu serisi Asphalt'ın sekizinci sürümünü sekizinci ayın sekizinci gününde yayımlamayı planlıyor. Ancak bilinmeyen bir nedenle serinin en iyi grafikleri ve en gerçekçi fizik motoruyla donatılan mobil oyunu ertelemeye karar veren Paris merkezli oyun stüdyosu, takipçilerini daha da sabırsızlandırmak için Asphalt 8: Airbone'ye ait yeni ekran görüntüleri paylaştı.

OpenGL ES 3.0 desteği, 47 lisanslı araç, 180 farklı etkinlik, çevrimiçi çoklu oyuncu modu, sosyal paylaşım ağlarıyla bütünleşme ve Google Play Games, Apple Game Center başarımlarını beraberinde getirecek Asphalt 8: Airbone, muhtemelen 0.99$ fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Freemium iş modelini benimseyecek olan yapım, oyuncuları uygulama içi ödeme sistemine yönlendirecek. Henüz bu sistemin oynanışı ne kadar etikleyeceği bilinmiyor.

Yeni Asphalt oyunu birkaç hafta içerisinde resmen satışa çıkacak. Android ve iOS platformlarını destekleyeceği bilinen oyun, Google Play Store, Apple App Store ve Amazon Appstore dijital içerik mağazalarından tüketicilerin beğenisine sunulacak. Yıl sonuna kadar Windows Phone ve BlackBerry 10 sürümlerinin de dağıtılmaya başlaması bekleniyor.

Yazar:Bilal Akgündüz

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 9.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler