Asphalt 8: Airbone artık tamamen ücretsiz

Asphalt 8: Airbone artık tamamen ücretsiz

Gameloft'un yarış türündeki en yeni mobil oyunu Asphalt 8: Airbone, ağustos ayının sonunda resmen satışa sunulmuştu. 0,99 dolar fiyat etiketli popüler oyun, kısa süre önce iOS için dağıtımı başlayan ve bugün Android sürümüne ulaşan ilk büyük güncellemesi sonrası tamamen ücretsiz hale geldi.

Fiyatlandırma değişiminin yanı sıra Renault Clio R.S. aracını da oyunun geniş içeriğine ekleyen bu güncelleme, iOS 7'li cihazlarda oyun kontrolcüsü desteği, çoklu oyuncu modunda 7 yeni pist ve daha birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor. Birkaç haftada milyonlarca mobil oyuncuya ulaşan ve cüzi bir fiyata üst düzey grafikler, özgün bir oynanış ve çeşitli yarış alanları, araçlar sunan Asphalt 8'in bundan sonra ücretsiz dağıtılarak daha geniş kitlelere ulaştırılması amaçlanıyor.

Free-to-play iş modelinin Real Racing 3 gibi kötü örneklerinin aksine oyuncuyu uygulama içi içerik mağazasından alışveriş yapmaya mecbur bırakmayacak bir sisteme sahip Gameloft'un son yapımını Apple App Store ve Google Play Store'den indirebilirsiniz. İlk içerik güncellemesinin tanıtım videosu ise aşağıdadır.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 6.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler