Aracınız için olmazsa olmaz teknolojik aksesuarlar

Aracınız için olmazsa olmaz teknolojik aksesuarlar

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte, otomobiller her geçen gün yenilenen akıllı fonksiyonları ile karşımıza çıkıyor. Önceleri araçlar için yalnızca uzaktan kumanda ve müzik çaları teknolojik gelişim olarak görürken şimdilerde araç teknolojisi için birçok alternatif aksesuar yer alıyor. Araç sahiplerini bu gelişimlerden haberdar etmek isteyen Mobilcadde uzman ekibi, bir aracın içerisinde olması gereken teknolojik aksesuarları listeledi.

İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşıyorsanız vaktinizin çoğu muhtemelen trafikte geçiriyordur. Hal böyle olunca hem güvenli hem de rahat bir yolculuk geçirebilmek için bazı teknolojik araç aksesuarı yolculuklarda size eşlik ederek, trafiğin sıkıcılığından uzaklaştırabilir. Teknolojiyi aracınıza getiren aksesuarları buyrun birlikte inceleyelim.

Cep Telefonu Araç ve Direksiyon Tutucular
Güvenli bir yolculuğun ilk koşulu tüm dikkati yola vermektir. Araç kullanırken zaman zaman dikkat dağıtıcı unsurlar olabilir. Ne kadar kontrol edilse de yolculuk anında özellikle cep telefonlarımıza gelen çağrıları ya da mesajları yanıtlamak zorunda kalabiliyorsunuz. Bu yüzden araç ya da direksiyon tutucular kullanıcılara büyük kolaylık sağlamaktadır. Ayarlanabilir mekanizma ile cihazı sıkı bir şekilde tutan araç tutucu sayesinde telefonunuzu elinize almadan gelen çağrılara cevap verebilir ya da mesajları görüntüleyebilirsiniz.

Tablet Araç Tutucu ve Koltuk Arkası Tutucu
Tabletler 7’den 70’e herkesin severek kullandığı kullanışlı bir teknolojik aksesuar olma yolunda ilerliyor. Bu teknoloji artık sadece evde, işte değil; yolculuklarda da arkadaşımız oluyor. Aracınızla seyahat ederken tabletinizi tablet tutucuya yerleştirerek sevdiğiniz, müzikleri dinleyecebileceğiniz gibi, çocuğunuz da koltuk arkası tutucu ile arka koltukta çizgi film seyrederedebilir.

Araç Şarj Aletleri
Özellikle akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle brlikte çabuk biten şarj kullanıcılar için sorun olmaya başlamıştır. Evden aceleyle çıktığınızda ya da telefonunuzu şarj etmeyi unuttuğunuzda araç şarj aletleri sayesinde telefonunuzu aracınızda şarj edebilirsiniz. Her model telefona uyumlu olan araç şarj aletleri size aynı zamanda zamandan tasarruf sağlayacaktır.

Bluetooth Araç Kitleri
Bluetooth araç kitleri kablosuz bağlantı seçenekleri sayesinde yolculuk anında sürücülere büyük kolaylık sağlamaktadır. Gelen çağrıları yanıtlamanın yanı sıra, sevdiğiniz müziklerinize de kolayca erişebilirsiniz. Ayrıca birçok araç kitinde olan sesli arama desteği sayesinde telefonunuza dokunmadan görüşmelerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 14.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler