Apple Watch Series 4 tanıtıldı

Apple Watch Series 4 tanıtıldı

Apple, bugün merkez kampüsünde düzenlediği büyük iPhone etkinliğinde dördüncü nesil akıllı saatini tanıttı. Üç yıllık orijinal Apple Watch'tan sonra ilk defa kayda değer bir donanım güncellemesiyle tüketicilerin karşısına çıkacak olan teknoloji devi, yüzde 30 daha büyük ekran, daha ince bir kasa ve daha işlevsel bir saat arayüzü vaat ediyor.

Önceki saatlerden farklı olarak 40 ve 44 mm versiyonları piyasaya sürülecek olan Apple Watch Series 4, 64-bit işlemcisiyle selefinden iki kat daha yüksek işlem performansı sunacak. Hoparlörü yüzde 50 daha yüksek ses üretebilen, kalbin elektriksel faaliyetlerini okuyabilmeye yarayan EKG kabiliyeti sunan, arka yüzeyi seramik ve safir kristalle kaplanan, dijital taç düğmesi fiziksel geri bildirim verebilen ve dış ortam kullanım ömrü 6 saate çıkarılan dördüncü nesil akıllı saat, alüminyum kasada gümüş, altın ve gri, paslanmaz çelik kasada ise siyah, altın ve gri renk seçenekleriyle piyasaya sürülecek.

Önümüzdeki cuma ön siparişe açılacak olan Apple Watch Series 4, 21 Eylül'de resmen satışa sunulacak. GPS versiyonu 399 dolar, GPS+LTE versiyonu ise 499 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı bulacak akıllı saat, maalesef satışa çıktığı ilk haftada Türkiye'ye giriş yapmayacak. Türkiye satışı için ekim sonu daha muhtemel görünüyor.



Eklenme tarihi: 12.09.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler