4G LTE destekli Apple Watch 3 tanıtıldı

İlk versiyonu 2014'te tanıtılan ve iPhone'ye bağımlılığı nedeniyle gerçek bir akıllı saat olduğundan şüphe edilen Apple Watch bugün olması gereken teknoloji seviyeye ulaştı. Bugün yeni kampüsündeki Steve Jobs amfisinde yılın en önemli etkinliğini düzenleyen Apple, üçüncü nesil akıllı saatini gün yüzüne çıkardı.
4G LTE desteği, Wi-Fi, Bluetooth ve GPS desteğiyle iPhone'den bağımsız hale gelen yeni Apple Watch 3, haliyle en az orta-üst segment bir telefon kadar pahalı olacak. Apple Watch 2 ile kıyaslandığında %70 daha yüksek işlem performansı vaat eden çift çekirdekli işlemcinin bulunduğu saatte yeni Apple W2 çipi sayesinde kablosuz teknolojilerde enerji tüketimi ciddi manada azalacak. LTE için SIM ihtiyacı ise cihaza gömülü gelen elektronik SIM ile çözülecek.
15 Eylül'de ön siparişe açılacak olan Apple Watch 3, 22 Eylül'de satılmaya başlayacak. LTE versiyonu 399 dolar, LTE'siz versiyon ise 329 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak.
Eklenme tarihi: 12.09.2017
Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız
![]() | Yazar: Bilal Akgündüz twitter.com/BilalAkgunduz |
|
Popüler Haberler
Güncel Haberler
- Google Task Mate Uygulaması ile Nasıl Para Kazanılır?
- Instagram Kaybolan Mesajlar Özelliği Nasıl Kullanılır?
- Samsung One UI 3.0 Arayüzü Yayınlanmaya Başlayacak!
- Huawei Sound Kablosuz Hoparlör Tanıtıldı!
- WhatsApp Web'e Sesli ve Görüntülü Arama Özelliği Geldi
- Samsung Galaxy S20 FE Tanıtıldı! Fiyatı ve Özellikleri Neler?
- Apple MagSafe Nedir? Apple MagSafe Nasıl Kullanılır?
- İPhone 12 Kılıf ve Aksesuarları Mobilcadde’de Satışta!
- iPhone 12 Ne Zaman Çıkacak? iPhone 12'nin Tanıtım Tarihi Ne Zaman?
- Apple Watch 6 ve Apple Watch SE Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu!