Apple M2 İşlemcili MacBook Air Tanıtıldı!

Apple M2 İşlemcili MacBook Air Tanıtıldı!

Apple’ın merakla beklenen yeni bilgisayarı Macbook Air yeni işlemcisi ile nihayet tanıtıldı. M2 işlemci ile kullanıcılara iyi bir performans sunacak olan yeni Macbook Air taşınabilir bilgisayarlar arasında iyi iş çıkartan cihazlar arasında.
Apple tarafından son 2 yılda üretilen işlemcilere bakıldığında M1 işlemcili Macbook Air’lar da neredeyse Macbook Pro lar gibi üstün performans sağlıyordu.

Yeni MacBook Air ile Yepyeni Bir Deneyim


Yeni MacBook Air’a ilk bakıldığında M1 Max ve M1 Pro işlemcilere sahip olan Macbook Pro’lara benzediğini söyleyebiliriz. Gövde kısmına ise Apple’ın klasik çiklet klavyesinin dahil edildiğini görebiliriz. Üstelik genellikle üst segment ürünlerinde kullanılan renk seçeneklerinin de tercih edilmesi sayesinde oldukça şık bir görünüme sahipler. Yeni MacBook Air ile örgü kaplamaya sahip bir güç kablosu da gelecek.





MacBook Air M2 Özellikleri


Apple MacBook Air M2 13.6 inç, Liquid Retina ekranı ile kullanıcılara harika bir deneyim sunuyor. Maksimum 2 TB’a kadar depolama alanı sunan yeni Air, 18 saate kadar kullanım imkanı da sunmaktadır. Bunun yanı sıra MagSafe klavye ve MagSafe güç girişi sayesinde de kullanıcıların yüzünü güldüreceğe benziyor. Ayrıca Touch ID özelliği de bulunuyor.



Dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz yeni MacBook Air sadece 1.2 kg ağırlığında.



Her ne kadar tasarım olarak çok sıradışı bir tasarımla gelmese de, performans olarak oldukça güçlü bir MacBook Air M2 geliyor.



Eklenme tarihi: 7.06.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler