Apple Katlanabilir Telefon Ne Zaman Çıkacak?

Apple Katlanabilir Telefon Ne Zaman Çıkacak?

Birçok telefon markasında görmeye başladığımız akıllı katlanabilir telefon çeşitleri henüz Apple’da karşımıza çıkmadı. Buna rağmen Apple tutkunları Apple katlanabilir telefon için çoktan beklemeye başladı. Samsung, Huawei, Oppo, Motorola gibi birçok teknoloji devi çoktan akıllı telefon pazarında katlanabilir tasarımlar ile yerlerini aldılar.

Apple, katlanabilir telefonu için henüz net bir açıklama yapmasa da, yakın zamanda Apple’dan katlanabilir bir telefon müjdesi geleceği de yapılan haberler doğrultusunda mevcut. Display Chain Consultants analistlerinden gelen rapora göre Apple, katlanabilir telefonunu 2025’e kadar erteledi. Bu ertelemenin sebebinin ise katlanabilir Macbook cihazlar üzerinde olan çalışmalardan kaynaklanıyor.

Katlanabilir iPhone’ların çıkışının 2025’e ertelenmiş olması, iPhone tutkunları için biraz üzücü olabilir. Söylentilere göre katlanabilir telefondaki bu gecikmeli duruma karşı, /b>katlanabilir Macbook modelleriyle kullanıcılara kullanıcılara farklı bir deneyim sunacak. Hatta daha şimdiden 20 inç boyutunda katlanabilir ekranlar için tedarikçilerle görüşmelere başladı.

Katlanabilir Macbook’ların ise ilerleyen yıllarda kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Muhtemelen 2026 ya da 2027 yıllarında katlanabilir Macbook’lar için bir lansman karşımıza çıkabilir.

Apple, yıl içerisinde farklı yeni ürünlerle de karşımıza çıkmak için hazırlanmaya başladı. Yeni iPhone, Macbook, iMac Pro, Mac Mini gibi cihazları bu yıl görmemiz mümkün.



Eklenme tarihi: 22.02.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler