iPhone için Wi-Fi ve mobil şebeke performansını artıran kılıf

iPhone için Wi-Fi ve mobil şebeke performansını artıran kılıf

Antenna79 firması, patentli anten teknolojisini kullanarak iPhone için sinyal kalitesini artıran bir kılıf geliştirdi. CES 2015'te sergilenen aksesuar, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus kullanıcılarına daha iyi bir Wi-Fi ve mobil ağ tecrübesi vaat ediyor. Kılıfın arka kısmına yerleştirilen altın kaplama özel anten, yapılan testler sonucunda iki kata kadar performans artışı sağlayabiliyor.

Kalifroniya merkezli firmanın Reach79 adını verdiği kılıf, iPhone 6/Plus kullanıcılarının Wi-Fi sinyal kalitesini, indirme hızlarını artırıyor; mobil şebekede telefon görüşmelerinin kesilmesini önlüyor ve normalde sinyalin yetersiz olduğu alanlarda çekim alanı içerisine girebilmenizi mümkün kılıyor. Aslında bu aksesuarı kullandığınızda yalnızca askeri düzeyde darbelere karşı koruma sağlayan bir kılıf değil, kablosuz iletişim kaltenizi artıracak harici bir anten de takmış oluyorsunuz. Üstelik yüksek kalitede sinyale sahip olmak, cihazın güç tüketimini de belirgin biçimde düşürüyor. Daha önce bir benzeri yapıldı mı bilinmez, ancak Reach79'un telefon sahiplerine büyük fayda sağlayacağı kesin.

Halihazırda yalnızca siyah renk seçeneği satışa hazır olan Reach79, iPhone 6 için 60 dolar ve iPhone 6 Plus içinse 70 dolardan satılıyor. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde kırmızı ve daha başka renk sürümlerinin Reach79.com adresindeki kılıfın resmi satış sitesinden tüketicilerin beğenisine sunulacağı biliniyor.



Eklenme tarihi: 8.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler