Apple iPhone 6 ve iPhone 5s karşılaştırma videosu

Apple iPhone 6 ve iPhone 5s karşılaştırma videosu

Dizaynından üretimine kadar iPhone 6 medyanın peşini bırakmadığı belki de ilk cihaz oldu. Şematikleri, kılıf üreticilerine yollanan maketleri, üretim hazırlıkları, işlenmemiş donanım parçaları ve nihayet tüm cihaz görüntüleri, yeni Apple telefonunu resmiyet kazanmadan tanımamıza yardımcı oldu.

Peki yüzlerce sızıntıya rağmen iPhone 6'ya doymadınız mı? Tabi ki hayır! Rus internet sitesi Rozetked, şimdiye kadarki en detaylı iPHone 6 incelemesini çekti. iPhone 5s ile karşılaştırılmalı olarak incelenen 4,7 inçlik akıllı telefon, montajlanmamış donanımın el ile toplanması sonucu oluşturulsa da yeni videoda oldukça şık bir görüntü veriyor. Çıkıntılı kamera, True Tone LED flaş, polimer antent kanalları, gömülü Apple logosu, portlar, hoparlör, ahize boşlukları ve yeni fiziksel düğmeler. iPhone 6'nın yenilikleri saymakla tükenecek gibi değil. Üstelik kesin donanım özellikleri halen gizliliğini koruyor.

İngilizce altyazısı da bulunan ilk detaylı iPhone 6 ve iPhone 5s karşılaştırmalı incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 2.09.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler