Apple App Store'nin en popüler 50 uygulama ve oyunu

Apple App Store'nin en popüler 50 uygulama ve oyunu


Beş yıl önce 500 uygulama ile hizmet vermeye başlayan ve çıkışından üç gün sonra, yani bugün 800 uygulama, 10 milyon indirme seviyesine ulaşan App Store, halihazırda 900,000'den fazla içeriğe ev sahipliği yapıyor. Şimdiye kadar 50 milyar indirme gerçekleştirilen dijital içerik mağazasının 5. yılına özel olarak Apple tarafından bazı uygulama ve oyunlar ücretsiz olarak dağıtılmıştı. Kısa süreliğine ücretsiz dağıtılan içeriklere Apple, App Store'nin 5. yılına özel olarak popüler oyun ve uygulamalar tamamen ücretsiz dağıtıyor ve iOS için satışa çıkan beş Electronic Arts oyunu kısa süreliğine tamamen ücretsiz bağlantılarında bulabilirsiniz.

Promosyon kampanyalarının yanı sıra Apple App Store'nin her yılından 10 uygulama ve oyun seçen PhoneArena.com, mağazanın en popüler içeriklerini kapsayan bir liste oluşturdu. Alfabetik sıraya göre oluşturulan listede, App Store'nin en çok beğenilen, en çok indirilen ve mağaza için büyük öneme sahip uygulama ve oyunları bulmak mümkün.

Apple App Store içerik mağazasına beş yıl boyunca yüklenen 900.000 ürün arasından seçilen en meşhur 50 uygulama ve oyuna ait bağlantılara aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 14.07.2013
Kaynak: http://www.phonearena.com/news/In-five-years-Apples-App-Store-revolutionized-mobile-software-here-are-its-50-most-popular-apps_id45134

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler