Angry Birds Transformers için ilk tanıtım videosu

Angry Birds Transformers için ilk tanıtım videosu

Rovio Games, haziranda resmi duyurusunu gerçekleştirdiği yeni Angry Birds oyununa ait ilk tanıtım videosunu yayınladı. Transformers çizgi roman serisinden esinlenilerek geliştirilen kızgın kuşların yeni macerası, ünlü eğlence ve çizgi roman konferansı Comic-Con 2014'te sergilendi ve oyuna dair yeni detaylar açıklandı.

Finlandiyalı oyun stüdyosunun Hasbro ile işbirliğinden doğan Transformers temalı Angry Birds, iddialara göre Angry Birds Go! gibi yarış türünde bir yapım olacak. Yayınlanan Comic-Con tanıtım videosu, yarış ve koşu türü ile siper almaya dayalı bir oyun türünün söz konusu olduğunu doğruluyor. Ancak Autobirds ve Deceptihogs arasındaki mücadelenin oynanış dışındaki unsurları halen gizliliğini koruyor. Eylül'de özel Hasbro oyuncaklarıyla birlikte çıkış yapabileceği konuşulan Angry Birds Transformers, mobil oyun geliştiricisinin yolda olduğu açıklanan Angry Birds yapımlarından en dikkat çekeni konumunda.

iOS, Android, Windows, Windows Phone, BlackBerry ve Mac platformlarını hedef alacak olan Angry Birds Transformers oyunundan ilk sinematik görüntüler için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 24.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler