Angry Birds Star Wars II 19 Eylül'de geliyor

Angry Birds Star Wars II 19 Eylül'de geliyor


Angry Birds Star Wars oyununu birlikte geliştirdiği Lucasfilm/Disney ile yeniden işbirliğine giden Rovio Games, serinin ikinci yapımı Angry Birds Star Wars 2'yi resmen duyurdu. Yeni bir oyun tanıtacağının haberini birkaç gün önce müjdeleyen, fakat herhangi bir detay paylaşmayan Finlandiyalı oyun geliştiricisi, yeni Yıldız Savaşları konulu yapımında çok daha geniş bir karakter kadrosu oluşturmuş ve oyuna yeni fonksiyonlar kazandırmış.

Yıldız Savaşları film serisinde görülen karakterlerden esinlenilerek oluşturulan 30 farklı kuş figürünü bünyesinde barındıracak Angry Birds Star Wars II'de; yeni çevreler, farklı bölümler, oyun içi kullanılabilecek güçler ve 30 karaktere ait Telepodlar için yazılımsal destek mevcut olacak. Hasbro ile ortaklık kuran Rovio, oyun ile eş zamanlı olarak dağıtımına başlanacak telepolar ile oyuncuların istedikleri karakteri oyuna bu ufak oyuncakları cihazlarının kameralarına okutarak ışınlayabilmelerini mümkün kılacak. Böylece oyuncu, 30 karakterden herhangi birine oyun içerisinde faydalanmak üzere kolayca erişebilecek.

19 Eylül'de Android işletim sistemi için Google Play Store, Amazon App Store; iOS içinse Apple App Store'de mobil cihaz kullanıcılarının beğenisine sunulacak Angry Birds Star Wars 2'nin ücretli mi yoksa ücretsiz mi dağıtılacağı bilinmiyor. Geliştirici kesin bir beyanatta bulunmamış olsa da oyunun Microsoft Windows Phone ve BlackBerry 10 işletim sistemleri için de indirmeye sunulacağı tahmin ediliyor.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 15.07.2013
Kaynak: http://www.angrybirds.com/starwars2

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler