Angry Birds Epic'in oynanış videosu yayınlandı

Angry Birds Epic'in oynanış videosu yayınlandı

Birkaç hafta önce yayınladığı ilk tanıtım videosuyla yeni Angry Birds oyununu duyuran Rovio Games, beş yıllık mobil oyun serisinin şimdiye kadarki ilk RPG türündeki yapımını indirmeye sundu. Şimdilik sadece Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da erişilebilir durumdaki Angry Birds Epic, kısıtlı iOS dağıtımından sonra yakında tüm dünyadaki mobil oyuncularla da buluşacak. Genel dağıtım önceki yeni oyunun merak edilen oynanışına ait bir video daha paylaşan ünlü oyun stüdyosu, serinin hayranlarını daha da heyecanlandırmayı başardı.

Angry Birds serisinin klasikleşmiş kuşları ve düşmanları arasında geçecek oyun, sıra tabanlı bir oynanış türü benimsemiş. Gelişmiş bir silah, zırh ve iksir oluşturma, yükseltme sistemini beraberinde getiren Angry Birds Epic, Rovio'nun son dönemdeki farklı Angry Birds oyunları geliştirme hedefinin en önemli parçalarından biri. Angry Birds GO! ile istediğini elde edemeyen Finlandiyalı geliştirici, Epic'in resmi tanıtımından kısa süre önce Angry Birds Stella adlı yeni bir oyun daha duyurmuştu. Bu oyun, ilk kez Angry Birds Seasons'ta oyuncuların karşısına çıkan Stella adlı dişi kuş karakteri ve onun arkadaşlarını konu alan alternatif bir senaryoya sahip olacak. Stella'nın orijinal Angry Birds oynanışı baz alınarak geliştirildiği tahmin ediliyor.

RPG türündeki sıra tabanlı Angry Birds Epic, nisan veya mayısta iOS, Android ve Windows Phone 8 platformları için piyasaya sürülecek. Oyunun ilk oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 18.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler