Android 5.0 Lollipop işletim sisteminde Flash Player desteği

Android 5.0 Lollipop işletim sisteminde Flash Player desteği

80 milyon aktif kullanıcısı bulunan Dolphin Browser, son uygulama güncellemesiyle Android ekosisteminin tamamına Flash Player desteği sunmaya başladı. San Francisco merkezli MoboTap tarafından geliştirilen 2009 çıkışlı Android platformunun en eski internet tarayıcısı artık Lollipop sürümü için de Flash içerikler görüntüleyebilecek.

Adobe, Android için resmi Flash Player desteğini Jelly Bean sonrası yazılım güncelleştirmelerinde sürdürmeme kararı almıştı. Resmi mobil Flash eklentisini de Play Store'den kaldıran firma, Flash platformunu resmen kaderine terk etti. Ancak sanal alemin içine işlemiş bu içerik platformunu bir anda söküp atmak mümkün olmuyor. Halen yaygın bir şekilde kullanılan Flash Player tabanlı içerikler, mobil kullanıcıları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Neyse ki, Dolphin Browser sayesinde Android kullanıcılarının dertleri son buluyor.

Flash destekli benzer tarayıcıların aksine çok daha akıcı bir internet sörf deneyimi sağlayabilen Dolphin, 11.3.4 sürümlü son uygulama güncelleştirmesiyle bu gelişmiş kabiliyetlerini Lollipop kullanıcılarıyla buluşturuyor. Bununla birlikte NFC teknolojisini kullanarak internet sayfası paylaşma veya Dolphin Connect servisi üzerine kaydedilebilecek tarayıcı verilerini diğer cihazlarla, hatta tarayıcı eklentileriyle bilgisayarlarla paylaşmak kolaylaşıyor. Dilerseniz aşağıdaki Play Store bağlantısından Dolphin Browser'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 25.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler