Android 13 Tiramisu Geliyor

Android 13 Tiramisu Geliyor

Google I/O 2022 etkinliğinde tanıtılması beklenen Android 13 Tiramisu ve daha birçok ürün / hizmet kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Teknoloji dünyasındaki yenilikler sürmeye devam ediyor. Teknoloji dünyasının en merakla beklenen etkinliklerinden olan Google I/O etkinliği şimdiden ses getirmeye başladı. Yılın en önemli etkinliklerinden biri olacak olan Google I/O, bu yıl 11-12 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. Söz konusu etkinlikte başta Android 13 Tiramisu olmak üzere birçok yenilik de kullanıcılara tanıtılacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu seneki etkinlik de çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

Google I/O Etkinliğinde Neler Tanıtılacak?



Android 13


Birkaç gün önce yayınlanan geliştirici sürümünde Android 13’ün bazı özellikleri ortaya çıktı. Her ne kadar bu sürümde gelecek olan tüm yeni özellikler belirtilmese de yine de biraz fikir sahibi olmak için faydalı oldu. Sürüme bakıldığında Material You temasında bazı özelleştirmeler yapılabilecek. Yeni sürümde yalnızca temada güncellemeler ve yenilikler kullanıcılara sunulmayacak tabi ki. Bunun yanı sıra işletim sisteminde de güncellemeler olacak. Ayrıca gizlilik ve güvenlik konusunda da birçok iyileştirme kullanıcılarla buluşacak.

Google Pixel Watch


Giyilebilir teknolojinin en sevilen ürünlerinden olan akıllı saatlerin arasına bir yeni model daha katılıyor. Google Pixel Watch ile tanışmaya hazır olun çünkü Google I/O etkinliğinde Google Pixel Watch’un da tanıtılması bekleniyor. Bu saatle birlikte Wear OS işletim sistemi de tanıtılacak.



Eklenme tarihi: 18.03.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler