Amazon Appstore artık Türkiye'de

Amazon Appstore artık Türkiye'de

Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası konumundaki Google Play Store, toplam 1,3 milyon içeriğe ev sahipliği yapıyor. Mobil sektörün en büyük uygulama alanının asıl rakibi Apple App Store olsa da aslında kendi platformunda bile ciddi rakiplerle karşı karşıya. Bunların başında Amazon destekli Appstore geliyor. Mağaza adı hususunda Apple ile mücadele eden ve piyasanın en büyük üçüncü içerik havuzunu oluşturan Amazon artık resmen Türkiye'de.

Bugün 41 yeni ülkeye daha açıldığını ilan eden çevrimiçi perakendeci, toplamda 236 ülke ve bölgede uygulama satışına imkan tanıyor. Geliştiriciler için de Play Store'nin en cazip alternatifi olduğunu gösteren Amazon Appstore, her gün bir ücretli uygulamayı ücretsiz olarak kullanıcılarıyla buluşturuyor ve yılın çeşitli dönemlerinde çıkış yapan uygulama ve oyunları özel olarak yalnızca kendi mağazasından mobil cihaz sahipleriyle buluşturuyor. Android kullanıcılarını Appstore'ye çekmek için önemli çalışmalar yürüten Amerikalı internet devinin son hamlesiyle uygulama mağazası bundan böyle ülkemizde de hizmet veriyor olacak.

amazon.com/getappstore bağlantısını ziyaret ederek indirebileceğiniz Appstore mağazasını kullanabilmek için bir Amazon hesabı almanız gerekiyor. 240.000'den fazla uygulamayı bünyesinde barındıran Appstore, BlackBerry 10 işletim sistemli BlackBerry telefonları tarafından da kullanılabiliyor.



Eklenme tarihi: 1.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler