Alüminyum kasalı Nokia 515 tanıtıldı

Alüminyum kasalı Nokia 515 tanıtıldı


Basit telefon segmenti, özgün bir tasarım anlayışına sahip olmayan ucuz görünümlü aletlerle dolu. Üst düzey dizayn ve malzeme kalitesi arayan tüketicilerin, mevcut piyasaya şartlarında akıllı telefonlara yönelmekten başka bir seçeneği bulunmuyor. Bu kategorinin lider ismi Nokia, geniş ürün yelpazesine talep edilen özellikleri bünyesinde barındıran yeni bir model eklediğini duyurdu.

515 isimli telefon, kum püskürtme tekniğiyle işlenmiş ve anotlanarak seramikleştirilmiş alüminyum kasa, polikarbonat reçinenin yeni bir türünden imal edilmiş tuş takımı ve Corning Gorilla Glass 2 dayanıklı camı beraberinde getiriyor. 2.4 inçlik QVGA (320 x 240 piksel) TFT LCD ekran, 256 MB dahili hafıza, 32 GB'ye kadar microSD yuvası, 5 MP f/2.4 diyafram aralıklı kamera, LED flaş, 1.200 mAh pille gelen Symbian Series 40 işletim sistemli Nokia 515, kullanıcılarına 33 gün bekleme süresi vaat ediyor.

Nokia 515Sıradan basit telefonlara kıyasla daha yüksek bir fiyatla piyasaya sürüleceği belirtilen 515, eylül ayında ilk olarak Almanya, İsviçre, Polonya ve Rusya'da satılmaya başlayacak. 115 avro/149 dolardan alıcı bulacak Symbian telefonun en geç ekimde Türkiye'ye de giriş yapması bekleniyor. Nokia 515 Dual SIM adlı biraz daha ağır ve daha düşük kullanım süresine sahip çift SIM kart yuvalı bir sürümü de bulunan cihaza ait ilk tanıtım videosunu aşağıdan izleyerek Nokia 515'in özgün tasarımına daha yakından göz atabilirsiniz.

Nokia 515 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 28.08.2013
Kaynak: Nokia Blog

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler