Mobil cihazlar için Age of Empires duyuruldu

Mobil cihazlar için Age of Empires duyuruldu

Microsoft, ünlü strateji oyunu serisi Age of Empires'in ilk mobil yapımını resmen duyurdu. İlk kez 2013'te gündeme gelen bir mobil AoE oyunu, Age of Empires: World Domination ile hayata geçirilmiş olacak. Japonya merkezli oyun stüdyosu KLabs Games tarafından geliştirilen oyun, muhtemelen AoE serisinin meşhur gerçek zamanlı strateji oyun anlayışını benimseyecek.

Hunlar, Keltler, Vikingler ve Franklar olmak üzere dört farklı milletin mevcut olduğu bir evreni konu alacak AoE: World Domination, piyasaya sürüldüğünde muhtemelen piyasadaki en kaliteli mobil strateji oyunları arasına girmeyi başaracak. Ödüllü video oyun serisinin ilk mobil oyunu, yaz aylarında önce İngilizce, ardından Çince, Japonca ve diğer diller için uyarlanmış olarak oyuncuların karşısına çıkacak. KLabs Games'in ilk büyük projelerinden biri olan World Domination, Windows cihazları, iOS ve Android işletim sistemli mobil aygıtlara destek sunacak.

Oyunun ilk tanıtımını ünlü oyun festivali PAX East 2014'te gerçekleştiren Microsoft ve KLabs Games, yayınladıkları bir duyuru videosuyla mobil Age of Empires'ten bazı oyun içi görüntüler sunarak yapımı detaylandırdı. AoEWD.com internet sitesinden sonraki gelişmelerini takip edebileceğiniz oyunun ilk videosu aşağıdadır.



Eklenme tarihi: 14.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler