On çekirdekli oyun telefonu tanıtıldı: Acer Predator 6

On çekirdekli oyun telefonu tanıtıldı: Acer Predator 6

Son dönemde MSI başarı öyküsüyle üreticilerin odağı haline gelen oyuncu donanımları piyasasında bir diğer Tayvanlı teknoloji devi Acer de rekabete dahil oldu. Predator adını verdiği ürün ailesiyle oyuncu odaklı neredeyse tüm donanım kategorilerine hitap etmeyi planlayan şirket, oyun odaklı ilk telefonunu gün yüzüne çıkardı.

IFA 2015'in basın gününde görücüye çıkan Predator 6, 2,5 GHz çift çekirdekli Cortex-A72, 2,0 GHz dört çekirdekli Cortex-A53 ve 1,4 GHz dört çekirdekli Cortex-A53 işlem kümelerinden oluşan toplam on çekirdekli işlemcisi ve ARM Mali-T880 GPU'suyla piyasadaki en güçlü telefon ünvanını ele geçirmeye geliyor. 6 inç ekran, 21 MP arka kamera, 4 GB RAM, MediaTek Helio X20 çipset, dört ön yüz hoparlörüne sahip ses sistemi ve konsol kontrolcüleriyle aynı seviyede geri bildirim sağlayan titreşim fonksiyonlarına sahip cihaza Predator serisi tüm ürünlerde kullanılan tuhaf dizayn anlayışı eşlik ediyor.

2015'in son çeyreğinde tüketiciyle buluşması beklenen on çekirdekli Helio X20'nin kullanıldığı ilk telefon olan Predator 6'nın kesin çıkış tarihi ve fiyatı hakkında detaylar ilerleyen dönemlerde açıklanacak.



Eklenme tarihi: 2.09.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler