Civilization Revolution 2 strateji oyunu iOS ve Android için duyuruldu

Civilization Revolution 2 strateji oyunu iOS ve Android için duyuruldu

İlk Civilization Revolution oyununu 2008'de konsol versiyonundan iOS ve Windows Phone cihazlarına port eden 2K Games, sonraki mobil strateji yapımını resmen duyurdu. Mobil platformlara özel olarak geliştirilen Sid Meier's Civilization Revolution 2 bugün ünlü dağıtımcı tarafından gün yüzüne çıkartıldı.

Mobil odaklı yenilikler, grafik iyileştirmeleri, dokunmatik ekranlar için özelleştirilmiş kontrol sistemi, Abraham Lincoln, Gandi, Napolyon gibi ilk oyunda da mevcut olan karakterlerin yanı sıra Churcill ile Kennedy gibi yeni eklenen liderlerin eklenmesiyle 16'ya ulaşan tarihi önder kadrosuna sahip olacak Civilization Revolution 2, ilk etapta iOS platformuna gelecek. 2 Temmuz'da paralı olarak indirmeye sunulacak oyun, iPhone, iPad ve iPod touch destekli olacak.



Yalnızca iOS ve WP kullanıcılarının görebildiği ilk oyunun mobil odaklı yeniden geliştirilmiş bir versiyonu olarak kabul edilen Civilization Revolution 2, çok yakında Android ekosistemindeki oyuncularla da buluşacak. Şimdilik diğer işletim sistemlerinin projeye dahil olup olmadığı bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 23.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler