2K Drive yarış oyunu iOS için dünya genelinde indirmeye sunuldu

2K Drive yarış oyunu iOS için dünya genelinde indirmeye sunuldu


2K Games, iOS işletim sistemli cihazlar için daha önce Hollanda'da satışa sunduğu yeni yarış oyununu dünya genelinde dağıtmaya başladı. 2K Drive isimli oyunu, İngiltere'nin köklü video oyun geliştiricilerinden Bizarre Creations'un üst düzey geliştiricileri tarafından kurulan Lucid Games üstlenmiş. Blur gibi büyük bütçeli yarış oyunları geliştiren tecrübeli bir ekibe sahip olan stüdyo, ilk kez mobil yarış oyunu kategorisine yönelik bir ürün ortaya koydu.

Detaylı modellemeler yapılarak oluşturulmuş lisanslı araçlar, gerçek mekanlardan esinlenilerek oluşturulan yarış pistleri, farklı türde mücadeleler sunan parkurlar, mini oyunlar, araç içi de dahil birçok farklı görüş açısıyla yarış keyfi, yüksek çözünürlüklü grafikler, çoklu oyuncu modu, araç kişiselleştirme seçenekleri ve RaceFace özelliği sayesinde kendi yüzünüzü yarış pilotu olarak oyun içerisinde kullanabilme imkanına sahip 2K Drive, 565 MB civarında boş depolama alanına ihtiyaç duyuyor.

iPhone 4 ve 4S'deki grafikleri pek beğenilmeyen oyun bu cihazların dışnda, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, dördüncü ve beşinci nesil iPod Touch modellerine destek sunuyor. Gerçek araç fiziklerini oyun içerisine yansıtmaya çalışan ve her araçta bu fiziklere uygun şekilde farklı performans sergileyen 2K Drive'nin çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 7.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler