Cut the Rope 2 oyunu 19 Aralık'ta iOS platformuna geliyor

Cut the Rope 2 oyunu 19 Aralık'ta iOS platformuna geliyor

Üç yıl önce iki Rus kardeş tarafından kurulan ZeptoLab, günümüze kadar gösterdiği ilerlemeyle büyük oyun stüdyoları arasına girmeyi başardı. Cut the Rope serisiyle ünlenen bağımsız oyun geliştiricisi, yeni mobil oyununu ne zaman iOS platformu için piyasaya süreceğini açıkladı. Geçtiğimiz eylül ayında resmiyet kazanan ve birkaç hafta önce ilk tanıtım videosu yayınlanan oyun, çok yakında Apple'nin platformu için özel olarak çıkış yapacak.

Fizik tabanlı, benzersiz bir oynanışa sahip olan serinin son oyunu Cut the Rope 2, toplam indirme sayısı 100 milyona ulaşan Cut the Rope ailesinin özgün yapısı ve ögelerini yepyeni bir hikaye ve daha detaylı çevrelerle birlikte kullanıcılara ulaştıracak. Oyunun ana kahramanı Om Nom'un yanı sıra bazı yan karakterleri de beraberinde getirecek ikinci ana oyunda, hikaye odaklı ve değişken bir çevre anlayışı benimsenmiş.

Cut the Rope 2 adına layık bir yapım geliştirdiklerini dile getiren ZeptoLab, 19 Aralık'taki iOS çıkışının ardından oyunun Android işletim sistemine giriş yapacağını daha önce doğrulamıştı. İki hafta sonra Apple App Store'den indirmeye sunulacak Cut the Rope 2'nin yıl sonuna kadar Android için de yayınlanacağı açıklanmış olsa da bu sürümün kesin çıkış tarihi henüz netleşmiş değil.



Eklenme tarihi: 8.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler