2K ekranlı ZTE Nubia Z7 tanıtıldı

2K ekranlı ZTE Nubia Z7 tanıtıldı

Ucuz akıllı telefonlar üreterek dünyanın en büyük mobil cihaz üreticileri arasına girmeyi başaran ZTE, bu durumu değiştirmek için geçen sene yeni bir marka piyasaya sürmüştü. Çin pazarının lüks üst düzey telefon kategorisine hitap eden ürünlerle tüketicilerin karşısına çıkan Nubia serisi, bugün ikinci nesil cihazlarıyla uzak doğuya merhaba dedi. Pekin'de düzenlenen büyük basın konferansında, Nubia Z7 ve onun Max ile mini versiyonları resmen tanıtıldı.

Tamamen metal bir kasaya sahip olan serinin yeni amiral gemisi ZTE Nubia Z7, 5,5 inç büyüklüğünde 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü bir IPS LCD ekranla donatılmış. Bu çözünürlük standardını benimsen birkaç telefondan biri olan Nubia Z7, ultra yükske piksel yoğunluğuna sahip ekranını özel bir RAM modülüyle destekleyecek. Ekranın yenilenmesiyle alakalı işevleri üstlenecek bu bellek, çipsetin işlem yükünü azaltarak güç tüketimini azaltacak.

2,5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AC çipset, 3 GB LPDDR3 RAM, 32 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, OIS 2.0 teknolojili 13 MP kamera sensörü, 5 MP ön kamera, Wi-Fi 802.11ac, 4G LTE, NFC, 3.000 mAh pil, Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve Nubia 2.0 kullanıcı arayüzüyle gelen akıllı telefon, 550 $ fiyatla satılacak.



ZTE Nubia Z7 Max

2K ekran, alüminyum kasa, 3 GB RAM ve optik görüntü sabitleyici teknolojili kamera sensörü yerine 5,5 inç Full HD ekran, polikarbonat kasa, 2 GB sistem belleği ve sıradan bir 13 MP kameranın yerleştirilmesiyle bütçe dostu bir Nubia Z7 versiyonu, Nubia Z7 Max ortaya çıkarılmış. 320 dolardan alıcı bulacak bu telefon, diğer tüm Nubia Z7 fonksiyonlarını eksiksiz bünyesinde barındırıyor.

ZTE Nubia Z7 Max sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

ZTE akıllı telefonları için kılıf ve aksesuarlara MobilCadde.com adresinden göz atabilirsiniz.



ZTE Nubia Z7 mini

Birçok renk seçeneği bulunan Nubia Z7 mini ise, serinin yeni giriş seviye modeli oldu. 5 inç Full HD ekran, 16 GB hafıza, 2 GB RAM ve 2.300 mAh güç ünitesine sahip 8,2 milimetre kalınlığındaki Android telefon, 240 dolarlık fiyat etiketiyle Nubia markasının en ucuz çözümü olarak Çin'de satışa sunulacak. Şimdilik Nubia modellerini kendi ülkesi dışındaki bölgelere sunmayı düşünmeyen ZTE, marka değeri yüksek, kendine özgü tasarımlarla gelen bu aygıtlarla iç pazarda başarılı olması halinde uluslararası piyasayı ihtimaller arasına eklemeyi düşünecektir. Nubia'ya dair yeni detaylar için bizi takip edin.

ZTE Nubia Z7 mini sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 8.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler