Gelişmiş ses kontrol fonksiyonlarına sahip ZTE Grand S II duyuruldu

Gelişmiş ses kontrol fonksiyonlarına sahip ZTE Grand S II duyuruldu

CES 2014 öncesi resmiyet kazanan ZTE'nin yeni akıllı telefonu, fuarın basına açık ilk gününde resmen tanıtıldı. Geçen seneki CES 2013'te tasarım ödülüne layık görülen ilk Grand S'in ince bir kasa uğruna feda ettiği donanım ve diğer fonksiyonlarını eksiksiz ve hatta fazlasıyla yapısında ihtiva eden Grand S II, piyasaya sürüldüğünde üreticinin en iddialı üst düzey modelleri arasında yer alacak.

5,5 inç büyüklüğünde 1920 x 1080 piksel LCD ekran, 2,3 GHz dört çekirdekli Krait 400 işlemci, Adreno 330 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 çipset, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 13 MP arka, 2 MP ön kamera, 3000 mAh pil, Android Jelly Bean işletim sistemi ve ZTE MiFavor kullanıcı arayüzünü beraberinde getiren akıllı telefonun hangi Android versiyonundan gücün aldığı henüz netlik kazanmadı. Boyutu ve ağırlığı da açıklanmayan aygıt, ince yapısına rağmen üç bin miliamperlik bir güç ünitesine sahip olması ve diğer üst düzey özellikleriyle ZTE'nin güçlü rakipleri karşısında elini kuvvetlendirecek.ZTE Grand S II

Ne zaman ve hangi fiyat seviyesinden satışa çıkacağı bilinmeyen ZTE Grand S II'nin satışındaki kilit nokta, Moto X'e benzer şekilde geliştirilen ses algılama fonksiyonları olarak belirlenmiş. Birden fazla kişinin sesiyle cihazı uyandırabilme, araç içerisinde özel bir mod sayesinde cihazdan daha kolay istifade edebilme, kamera gibi uygulamaları sesle yönetebilme işlevinin mevcut olacağı telefonun Türkiye'de de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

ZTE Grand S II sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 7.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

PXP - 11.01.2014 22:14:00
Samsung Note 3ün ÇAKMASI Gibi... :D
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler