ZTE Blade X3, X5 ve X9 telefonlar Rusya'da gün yüzüne çıktı

ZTE Blade X3, X5 ve X9 telefonlar Rusya'da gün yüzüne çıktı

2015'e yeni bir marka stratejisiyle giren ZTE, bugün Avrupa pazarına yönelik üç ürününü tanıttı. Avrupa'da kurduğu tasarım merkezleri sayesinde Avrupalı tüketicilere hitap eden telefonlar geliştirmek isteyen Çinli haberleşme devi, ilk adımı Rusya'da attı. Blade serisine mensup üç orta seviye telefon tanıtıldı.

Üç modelden ucuzu olan Blade X3 (yukarıda), 4000 mAh kapasiteli pili sayesinde diğer telefonları şarj edebilecek. 5 inç HD ekran, dört çekirdekli işlemciye sahip MediaTek MT6735 çipset, 1 GB RAM, 8 GB hafıza, 8 MP arka, 2 MP ön kamera telefonun diğer teknik özellikleri arasında yer alıyor. Bütçe dostu telefonu yaklaşık 140 dolar ödeyerek satın almak mümkün.



Solda sarı renkli versiyonunu gördüğünüz Blade X5 ile donanımda çoklumedya özelliklerine yönelen üretici, X3'ten farklı olarak çift hoparlör ve 8 megapiksel çözünürlüklü kameralar kullanmış. Daha zarif bir tasarım için pil kapasitesini 2400 mAh'ye düşüren ZTE bu model için Rusya'daki tüketicilerden 170 dolar talep ediyor.

Yeni Blade telefonlarının en güçlüsü olan Blade X9 ise 5,5 inçlik Full HD LCD ekran ve sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 615 yongada sistem çözümünü bünyesinde barındırıyor. 2 GB RAM, 16 GB hafıza, 13 MP arka, 5 MP ön kamera ve 3000 mAh pilin eşlik ettiği parmak izi okuyuculu metal telefon, yaklaşık 277 dolar değerinde.

Tüm bu telefonları Rusya genelinde satışa sunan ZTE'nin sonraki hedefinde diğer Avrupa ülkeleri yer alıyor. Yeni Blade telefonlarını Türkiye'de görür müyüz bilinmez.



Eklenme tarihi: 20.11.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler