MediaTek MT6735 çipsetli ZTE Blade D6 duyuruldu

MediaTek MT6735 çipsetli ZTE Blade D6 duyuruldu

ZTE, Türkiye'de daha çok operatör ve Teknosa gibi ucuza yerli telefon damgalı ürün oluşturmak isteyen isimlerin ilk tercihi. Kendi markasıyla ülkemizde yüksek satış rakamları elde edemese de yerel markalar sayesinde ciddi gelir elde eden Shenzhen merkezli üretici, yerli telefon olmaya müsait yeni bir orta düzey telefon tanıttı.

Blade serisine mensup yeni telefon, MediaTek'in 1,3 GHz dört çekirdekli 64-bit ARM Cortex-A53 işlemci ve ARM Mali-T720MP2 GPU'lu MT6735 çipinden gücünü alıyor. 5 inç HD LCD ekran, 13 MP arka, geniş açılı çekim yapabilen 5 MP ön kamera, çift LED flaş, 2 GB RAM, 16 GB hafıza, 2200 mAh pil ve MiFavor 3.2 adlı üreticiye ait kullanıcı arayüzüyle süslenmiş Android 5.0 Lollipop işletim sisemini beraberinde getiren Blade D6, üçü bir arada kart tepsisi sayesinde hem çift SIM (nano + microSIM) hem de microSIM + microSD kart desteğini mümkün kılıyor.

6013 serisi alüminyum alaşımdan imal edilmiş metal gövdesiyle 120 gram ağırlığa ve 6,95 mm kalınlığa ulaşan Blade D6'nın kategorisindeki en zarif cihazlardan biri olduğu kesin. 200 $ seviyesinde bir fiyatla önümüzdeki aylarda Avusturya, Japonya, Rusya gibi çeşitli pazarlarda tüketicilerin beğenisine sunulacağı bildirilen Android telefonu pembe, altın, gri ve gümüş olmak üzere dört farklı renk sürümüyle teknoloji mağazalarında göreceğiz.



Eklenme tarihi: 16.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler