ZTE AXON mini duyuruldu, yakında Türkiye'de

ZTE AXON mini duyuruldu, yakında Türkiye'de

Geçen yıl yeni logosu ve cihaz stratejisiyle 2015'e merhaba diyeceğini duyuran ZTE, işaret ettiği yenilikleri bir bir hayata geçirdi. Casusluk iddialarından sonra ilk kez ABD'de kendi markasıyla satışa başlayan Çinli şirket, AXON adlı yeni yüksek kalite ürün serisini başta Amerika olmaz üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde tüketicilerle buluşturdu. Şimdi sırada Türkiye var.

Kısa süre önce resmi internet sitesi üzerinden bir basın açıklaması yayımlayan Shenzhen merkezli üretici, AXON Mini adlı orta-üst segment akıllı telefonunu resmen duyurdu. 5,2 inç Full HD Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 616 çipset, 3 GB RAM, 32 GB hafıza, 13 MP arka, 8 MP ön kamera, 128 gigabayta kadar hafıza kartı desteği, Android 5.1 Lollipop ve 2800 mAh pile sahip telefonda ayrıca Force Touch benzeri basınca duyarlı dokunmatik panel, parmak izi okuyucu, sesle komut ve parmak izi okuyucu gibi yeni nesil mobil teknolojiler yer alıyor.

Altın, roze altın ve gümüş renk seçenekleri bulunan AXON Mini'yi önümüzdeki aylarda Türkiye ve daha birçok ülkedeki teknoloji mağazalarından satın almak mümkün olacak. 329€ fiyatla satılacak olan cihazın Roze Altın sürümünde fiyat 349 avroya çıkacak.



Eklenme tarihi: 12.10.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler