6 inç ekrana sahip ZTE Axon Max'ın özellikleri ve fiyatı açıklandı

6 inç ekrana sahip ZTE Axon Max'ın özellikleri ve fiyatı açıklandı

Çin devleti için casusluk yapmakla suçlanarak Amerika ve Avrupa pazarlarından kovulan ZTE, tüm suçlamalardan aklandıktan sonra bu yıl yeni marka anlayışıyla tekrar batıda sahneye çıktı. Firmanın batıyı hedef alan ürünlerine ekimde tanıttığı Axon serisi öncülük ediyor. Bugün serinin 2015 ürün yelpazesindeki son model olan Axon Max duyuruldu ve yüksek kalite Axon ailesi tamamlanmış oldu.

2.5D kavisli Gorilla Glass cam ve ultra ince çerçevesiyle 6 inç Full HD Super AMOLED bir panele sahip olan Axon Max, sekiz çekirdekli Cortex-A53 işlemci ve Adreno 405 GPU'suna sahip Snapdragon 617'den gücünü alıyor. 16 MP arka, 13 MP ön kamera, 3 GB RAM, 32 GB artırılabilir hafıza, 4G LTE, parmak izi okuyucu, AK4961 24-bit analog-to-digital ses dönüştürücü çip, USB Type-C portu, 4140 mAh pil ve MiFavor 3.5 kullanıcı arayüzüne sahip Android 5.1 Lollipop işletim sistemi cihaza eşlik eden özellikler arasında yer alıyor.

Quick Charge 2.0 hızlı şarj desteği sayesinde yarım saatte pilini %60 doldurabilen Axon Max'ın bir günü aşacak kadar uzun süre kullanılabileceği iddia ediliyor. 2799 yuan (1250 ₺) fiyatla satılacak olan cihazın ilk önce Çin ve çevresinde satışa çıkacağını belirtelim.



Eklenme tarihi: 21.12.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler