ZTE Axon 2'nin teknik özellikleri

ZTE Axon 2'nin teknik özellikleri

Geçen sene ABD pazarına geri dönüşünü Axon markalı cihazlarıyla yapan ZTE, tüketicilerden olumlu geri dönüş alan üst seviye akıllı telefonunun ikinci sürümü üzerinde çalışıyor. Bugün ortaya çıkan AnTuTu test sonucu sayesinde kesinleşen Axon 2, 2016 model bir amiral gemiye eşlik eden tüm donanım özelliklerine sahip olacak.

A2016 model numaralı selefi gibi 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü bir ekranın kullanıldığı Axon 2, AnTuTu veritabanına A2017 model numarasıyla girmiş. 140 bin seviyesinde bir test sonucu elde eden akıllı telefon, Qualcomm'un dört çekirdekli özel işlemcisini kullanan Snapdragon 820'den gücünü alıyor. Diğer teknik özellikler şöyle: 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, 20 MP arka, 8 MP ön kamera, Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi.

2015 ikinci yarısında piyasaya sürülen birinci nesil Axon telefonlarından sonra yeni modelleri yazdan önce satışa sunmuş olacağı tahmin edilen Shenzhen merkezli üretici, şimdiye kadar Axon markalı herhangi bir ürününü Türkiye'ye getirmedi. Yeni ZTE Axon 2'nin tanıtım ve çıkış tarihleri, kesinleşmeyen özellikleri için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 31.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler