Alcatel'den yuvarlak ekranlı akıllı saat: Alcatel OneTouch Watch

Alcatel'den yuvarlak ekranlı akıllı saat: Alcatel OneTouch Watch

Akıllı saat piyasasına dahil olan yeni isim belli oldu. 2014'ün en büyük gelişme gösteren üreticilerinden Alcatel, CES 2015'te sergileyeceği ilk akıllı saatini bugün gün yüzüne çıkardı. Sade bir şekilde Watch olarak adlandırılan aygıt, geçen yıl şekillenmeye başlayan sektöre bütçe dostu kategorisinden dahil olacak. Piyasaya damgasını vurmak isteyen Alcatel, şık görünümüyle dikkat çeken yuvarlak akıllı saati için rakip saatlerden çok daha düşük bir ücret talep edeceğini ifade ediyor.

Plastik ve metal kordon seçenekleri bulunan Alcatel OneTouch Watch, yarı aktif konumdaki saat imleçlerinin yer aldığı bir çerçeve ortasına yerleştirilmiş yuvarlak ekranıyla Motorola'nın Moto 360 cihazını anımsatıyor. Herhangi bir Android'li telefonla eşlenebilecek saat, uyarılara göz atma, mesaj okuma, telefonun kamerası için deklanşör görevi üstlenme, müzik çalma ve yapısında ihtiva ettiği sensörlerle topladığı verileri sağlık özellikleriyle bir araya getirme gibi fonksiyonlara sahip olacak.

Alcatel marka ilk akıllı saatin hangi seviyeden fiyatlandırılacağı şimdilik netleşmiş değil. Teknik özellikleri de bilinmeyen OneTouch Watch hakkında daha fazla detayın 6-9 Ocak tarihleri arasında ziyarete açık olacak CES 2015 standlarından gelmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 2.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler