Çift ekranlı YotaPhone 3 duyuruldu, çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı

Çift ekranlı YotaPhone 3 duyuruldu, çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı

E-ink ikincil ekranıyla dikkat çeken YotaPhone telefonlarının Rus üreticisi üçüncü çözümünü gün yüzüne çıkardı. Çinli bir yatırımcıyla işbirliğine giderek dünyaya açılmayı planlayan firma, sonbaharda daha geniş ekranlı YotaPhone 3 çözümünü piyasaya sürecek.

Çin'in kuzeydoğusundaki Harbin şehrinde gerçekleştirilen ilk duyuruda, 64 ve 128 GB dahili hafıza seçeneğiyle gelecek cihazın sırasıyla 350 ve 450 dolar seviyesinden fiyatlandırılacağı açıklandı. Tanıtım sonrası teknoloji medyasına servis edilen bilgilere göre telefonun teknik özellikleri şöyle; 5,5 inç Full HD AMOLED ekran, 5,2 inç E-Ink arka ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 625 çipset, 4 GB RAM, 12 MP arka, 13 MP ön kamera, parmak izi okuyuculu orta düğme, USB-C portu, 3200 mAh pil ve Android 7 Nougat işletim sistemi.

Yota'nın yeni iş ortaklığı hasebiyle geliştirme süreci Finlandiya ve Rusya'daki ekiplerden Çin'in Shenzhen şehrine taşınan YotaPhone 3'ün üretimi de Çin'de gerçekleştirilecek. Coolpad tarafından üretileceği ve Çin pazarı için yerelleştirilmiş sürümünün de bu markayı kullanacağı bildirilen özünde Rus bu projenin ekim-kasım aylarında tüketiciyle buluşması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 19.06.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler