The Drowning iOS için yayımlandı, Android sürümü çok yakında geliyor

The Drowning iOS için yayımlandı, Android sürümü çok yakında geliyor


Eski bir DICE yöneticisi ve Battlefield, Halo, Far Cry gibi FPS türünde büyük bütçeli video oyunları geliştiren bir ekibin meydana getirdiği Scattered Entertainment, geçen yıl duyurduğu The Drowning mobil yapımıyla dokunmatik ekranlarda FPS oynanış türünü yeniden ele alıp devrim niteliğinde bir sistem oluşturacağını ileri sürmüştü. Nisan'da bazı ülkelerin Apple App Store mağazalarında iPad serisi tablet bilgisayarlar için indirmeye sunulan oyun, nihayet dünya genelinde piyasaya sürüldü.

Bir doğal afet sonucu insanlığın büyük bölümünün ruhsuz yaratıklara dönüştüğü bir dünyayı konu alan The Drowning, beraberinde getirdiği kontrol sisteminde herhangi bir dokunmatik düğme barındırmıyor. Oyunun gidişatına göre oyuncunun kontrolüne verilen kahramanı basit dokunuşlarla idare etmek mümkün. Dokunmatik paneller için yenilikçi bir mekanizma geliştiren oyun stüdyosunun genel müdürü Ben Cousins, aşağıdaki videoda bu sistemin nasıl çalıştığını açıklıyor.



Japon mobil portal ve elektronik ticaret uzmanı DeNa'ya bağlı bir oyun stüdyosu olan Scattered Entertainment'in korku temalı FPS türündeki oyunu The Drowning, yine aynı şirketin bir alt kuruluşu olan Mobage tarafından Apple App Store'de dağıtılıyor. Tamamen ücretsiz indirilip oynanabilen yapımı belirli bir süre oynadıktan sonra sisteme ilave edilen enerji barınız tükeniyor. Bu durumda mobil oyuncunun karşısına iki seçenek sunuluyor; enerji barının dolması için beklemek ya da uygulama içi ödeme sistemiyle enerji satın almak.

725 MB büyüklüğündeki The Drowning, dünya genelinde dağıtılmaya başlamasıyla birlikte iPad sınırlamasını aşıp iOS 6.0 ve üstü iPhone, iPod Touch modelleriyle uyumlu hale geldi. Aşağıdaki bağlantıdan indirebileceğiniz oyunun Android işletim sistemli akıllı telefon ve tablet bilgisayarlara destek sunan bir sürümü de geliştiriliyor. Önümüzdeki aylarda Android ekosistemine giriş yapacak bu iddialı FPS oyununun çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 2.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler