Yeni Nexus 7'nin ilk inceleme videosu, fiyat ve çıkış tarihi

Yeni Nexus 7'nin ilk inceleme videosu, fiyat ve çıkış tarihi


Geçen sene ASUS ile birlikte Nexus 7'yi geliştiren Google, bu ortaklık sayesinde Nexus markasını dünya geneline bütçe dostu bir tabletle yaymayı başarmıştı. Neredeyse maliyetine satılan aygıt, beklentilerin bir hayli üstünde talep görmüş; Amerikalı teknoloji şirketini stok yetersizliği ve resmi satış sitesinde yoğun trafikten kaynaklanan sorunlarla karşı karşıya bırakmıştı. İkinci nesil Nexus 7 çözümü K009 model numaralı bir tabletin ABD hükümetine bağlı FCC tarafından sertifikalandırılması sonrası doğrulanan Google ve ASUS'un yeni ürünü sızan prototip görüntüleri aracılığıyla detaylandı.

AndroidCentral.com'un incelediği ME571 modelli aygıt, ikinci Nexus 7'nin de yekpare plastik kasayla donatılacağını ortaya çıkardı. 7 inç büyüklüğünde Full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlüklü LCD ekran, dört çekirdekli Qualcomm APQ8064 Snapdragon S4 Pro yongada sistem çözümü, 2 GB LPDDR3 sistem belleği, 16/32 GB dahili hafıza, 4.000 mAh pil, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemine sahip ikinci Nexus 7, Chicony markalı 5 megapiksellik arka kamera sensörü ve 1.2 MP Lite-on Mobile görüntülü görüşme kamerasını bünyesinde barındıracak.

Önümüzdeki cumartesi ABD'deki perakendecilerin stoklarına girmeye başlayacak yeni nesil 7 inçlik Nexus tablet bilgisayarı, 16 GB'lik sürümüyle 229$, 32 GB'lik sürümüyle ise 269$ seviyesinden fiyatlandırılacak. Play Store mağazası kanalıyla dünyanın çeşitli bölgelerindeki tüketicilerle buluşturulacak tablet, 24 Temmuz'daki San Francisco etkinliğinde tanıtılacak.



Yazar: Bilal Akgündüz

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 18.07.2013
Kaynak: http://www.androidcentral.com/new-nexus-7-pics-video-specs

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler