Yeni Avealılara ‘Denemesi Bedava!

Yeni Avealılara ‘Denemesi Bedava!

Avea’dan yeni müşterilerine yönelik yarattığı yeni bir kampanya ile konuşuluyor. Denemesi Bedava kampanyası ile Avealı olacak müşteriler, ilk 3 Ay boyunca bedava konuşma, mesajlaşma ve internete girme imkanı kazanıyor.

Kampanya kapsamında yeni Avealılar, ilk 3 fatura dönemi süresince konuşma, SMS ve internet kullanım bedeli olarak abonelik vergileri haricinde ücret ödemiyor. Kampanya için hiçbir taahhüt ya da katılım şartı aranmıyor.

Avea'ya Hoşgeldin Tarifesi, ilk 3 ay boyunca 500 MB cepten internet, Avealılarla 500 Dakika, 500 SMS ve her yöne 50 dakikayı ücretsiz olarak sunuyor.

2 Nisan’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamındaki diğer tarifelere gelen ve 90 Gün içerisinde DENEME yazıp 5555'e gönderen müşteriler de; tarifelerine ek olarak 500 MB cepten internet, Avea içi 500 dk ve 500 SMS'ten 3 fatura dönemi boyunca ücretsiz yararlanabilecek.

Avea mevcut müşterilerine de kampanyadan yararlanma imkanı tanıyor. Kampanya kapsamındaki tarifelerde yer alan Avealılar; 500 MB cepten internet, Avea içi 500 dk ve 500 SMS'ten 12 ay faturalıda kalma sözü ile 3 fatura dönemi boyunca ücretsiz yararlanabilecek.



Eklenme tarihi: 14.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler