265 liralık Xiaomi Redmi 2 resmiyet kazandı

265 liralık Xiaomi Redmi 2 resmiyet kazandı

Çin pazarının yeni lideri sayılabilecek akıllı telefon üreticisi Xiaomi, bu yılki ilk ürün duyurusunu gerçekleştirdi. Günler öncesinden haber verdiği gibi yeni Redmi telefonunu detaylandıran üretici, yalnızca 265 lira (699 yuan) fiyat biçtiği cihazıyla bütçe dostu segmentini altüst etmeyi planlıyor.
Xiaomi Redmi 2
2014'te sattığı üç cihazdan biri Redmi serisine mensup olan Xiaomi, ucuz akıllı telefon ailesinin ilk iki modelini 799 yuan seviyesinden satışa çıkarmıştı. Redmi 2 modelinde bir basamak daha inmeyi beceren şirket, donanım güncelleştirmelerini de unutmamış. Yine 4,7 inç 1280 x 720 piksel çözünürlüklü bir IPS LCD'ye sahip olan telefon, 1,2 GHz dört çekirdekli 64-bit ARM Cortex-A53 işlemci Adreno 306 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 410 çipset, 1 GB LPDDR3 RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, çift 4G LTE destekli SIM slotu, 8 MP OmniVision üretimi kamera sensörü, 2 MP ön kamera, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, BeiDou navigasyon uydularıyla uyumluluk ve hızlı şarj desteğine sahip 2.200 mAh pil, üçüncü Redmi telefonunun başlıca özellikleri arasında yer alıyor.

Siyah, beyaz, sarı, yeşil ve pembe renk seçenekleri bulunan 2015 model Redmi, 9 Ocak'ta üreticinin kendi ülkesi Çin'de piyasaya sürülecek. Takip eden haftalarda Hindistan, Endonezya, Singapur gibi ülkelerde de Redmi 2'nin birkaç bin cihazlık partiler halinde satışa sunulması bekleniyor. Xiaomi'nin bu ve diğer yeni akıllı telefonlarını 2015'te Türkiye'ye getirme hazırlığında olduğunu hatırlatalım.

Xiaomi Redmi 2 sayfasından ürün hakkında tüm detaylara ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 4.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler