Xiaomi Pocophone F1'in performans test sonucu ortaya çıktı

Xiaomi Pocophone F1'in performans test sonucu ortaya çıktı

POCO markasıyla küresel piyasada etkinliğini artırmayı planlayan Xiaomi, önümüzdeki günlerde ilk Poco telefonunu Hindistan'da satışa sunacak. Geçtiğimiz haftalarda birçok kez internete sızan cihazın bugün 8 GB RAM sürümüne ait performans test sonucu yayımlandı.

Ortaya çıktığı ilk günlerde basın tarafından Xiaomi'nin Avrupa markası olarak lanse edilen Poco, Hindistan ve muhtemelen çevresindeki ülkelerde de yerelleştirilmiş Xiaomi çözümleriyle tüketicini karşısına çıkacak. Pocophone F1 adını taşıyacak alt markanın ilk ürünü, Mi 8 ile büyük ölçüde aynı donanım paketini kullanacak.

5,99 inç çentikli IPS LCD ekran, sekiz çekirdekli Snapdragon 845 çipset, 6/8 GB RAM, 4000 mAh pil ve MIUI tabanlı Android işletim sistemini beraberinde getireceği kesinleşen ilk Poco telefonu, iPhone X'te olduğu gibi yatay sıralanmış çift sensörlü arka kamera ve arka kapağa entegre parmak izi okuyucusuyla 22 Ağustos'ta Hindistan'da satılmaya başlayacak. Avrupa pazarının Pocophone için biraz daha beklemesi gerekiyor.



Eklenme tarihi: 20.08.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler