Xiaomi Mix Fold 2’nin Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mix Fold 2’nin Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mix Fold 2 katlanabilir akıllı telefon nihayet şekillendi. Son zamanların en popüler telefonlarından olan katlanabilir tasarımdaki telefonlar iddialı modellerle karşımıza çıkmaya başladı. İlk olarak Xiaomi Mix Fold modeli ile piyasaya giren Xiaomi, şimdi de Mix Fold 2 ile gönüllerde taht kurmaya hazırlanıyor.

Xiaomi Mix Fold 2 şu ana kadar ki en hafif ve en ince akıllı telefon olmaya aday. Her ne kadar cihazla ilgili kesin bilgiler olmasa da şimdiden merak uyandırıyor.

Akıllı telefonlarla ilgili olarak sızıntı yapan kaynaklardan biri olan Ice Universe’in iddialarına göre, Mix Fold 2 şu ana kadarki en ince ve en hafif tasarıma sahip katlanabilir telefon olacak. Bunun yanı sıra Mix Fol 2’nin Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 bulundurması bekleniyor. İyi bir yonga setini bulundurmasını beklenen Mix Fold 2, aynı zamanda ters katlanabilme özelliğine sahip olacak. Şu ana kadar piyasaya çıkan katlanabilir akıllı telefonlarda ters katlanabilme özelliği bulunmuyor.

Kesin olmamakla birlikte Mix Fold 2’nin 6.5 inç harici ekran ve 8 inç ekranla gelmesi bekleniyor. Ayrıca ekran görüntüsünün de yüksek kaliteye sahip olacağı söylentiler arasında.



Eklenme tarihi: 17.05.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler