Xiaomi Mi4, Microsoft'un Windows 10 test sürecine dahil edildi

Xiaomi Mi4, Microsoft'un Windows 10 test sürecine dahil edildi

Hazırlayacağı ROM paketleriyle mevcut Android kullanıcılarına Windows 10 işletim sistemine geçiş yapma imkanı sağlayacağı iddia edilen Microsoft, bugün son iddiaları doğrulayan bir duyuru gerçekleştirdi. Çin'de yeni yazılım platformu Windows 10'a dair bir etkinlik düzenleyen Redmond merkezli şirket, ülkedeki korsan Windows kullanıcılarını da yeni sürüme güncelleyeceğini açıklayarak şaşırtıcı bir sunum gerçekleştirdi. Microsoft'un tek sürprizi bu olmadı.

Kısa sürede dünyanın en büyük mobil cihaz üreticileri arasına ismini yazdıran Xiaomi ile ortaklığa giden Amerikan yazılım devi, Xiaomi Mi4 telefonunu Windows 10 teknik ön inceleme sürecine dahil edeceğini müjdeledi. Xiaomi resmi forum sitesinde yayımlanacak ROM paketi aracılığıyla Android tabanlı MIUI yazılımını kullanan Mi4 akıllı telefonu, Windows 10 ekosistemine geçiş yapabilecek.

Aşağıdan çalışır durumdaki Windows 10 yüklü Mi4'e göz atabilirsiniz. Yakında diğer Android telefonlarını da benzer ROM yazılımlarıyla Windows 10'a yükseltmek mümkün olacak gibi görünüyor.



Eklenme tarihi: 18.03.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler