Xiaomi Mi4'ün tanıtım tarihi açıklandı

Xiaomi Mi4'ün tanıtım tarihi açıklandı

Hem ucuz hem de üst düzey donanımlı telefonlar üreten Çin'in en büyük üçüncü üreticisi Xiaomi, çok yakında yeni amiral gemisini resmen gün yüzüne çıkaracak. 4G LTE iletişim teknolojisine destek sunacağı resmen doğrulanan telefon, büyük olasılıkla metal bir kasayı beraberinde getirecek. Firmanın kurucusu ve mevcut CEO'su Lei Jun, resmi Sina Weibo hesabından yayımladığı davetiyeyle tanıtım tarihini ilan etti ve kasanın metal malzemeden imal edileceğini kesinleştirdi.

5,2 inç büyüklüğünde Full HD bir IPS LCD ekran, Snapdragon 801/805 veyahut Kepler mobil GPU'lu NVIDIA Tegra K1 yongayla donatılacak akıllı telefon, Mi serisinin LTE destekli ilk çözümlerinden biri olacak. Ortaya çıkan son veriler, Xiaomi Mi4 ile 4 GB sistem belleğine geçiş yapılma ihtimalini de artırdı. Böylece firmanın davetiye üzerindeki 4 rakamıyla hem dördüncü Mi telefonunun gerçek ismine, 4G LTE teknolojisine ve 4 GB RAM donanımını sembolize etmek istediği bildiriliyor.

22 Temmuz tarihinde, büyük olasılıkla Çin'in Pekin şehrindeki birkaç bin kişilik basın ve geliştirici ordusunu kaldırabilecek nitelikte bir mekanda tanıtımı gerçekleştirilecek Mi4, bir süre önce 10 milyon satış barajını aşan Mi3'ten de başarılı bir çözüm olacaktır. Zira Xiaomi, sadece bu sene Türkiye dahil 10 yeni ülkede daha satış faaliyetlerine başlayacak. Satışın başladığı ilk ülkelerde stokların dakikalar içerisinde tükendiği bildiriliyor. Umarız Xiaomi Mi4, dünyayla birlikte ülkemizde de tüketicilerin beğenisine sunulur.



Eklenme tarihi: 10.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler