Xiaomi Mi Note 2 tanıtım tarihi açıklandı

Xiaomi Mi Note 2 tanıtım tarihi açıklandı

Geçen hafta firma CEO'su tarafından resmen doğrulanan Xiaomi'nin kavisli ekrana sahip ilk telefonu, önümüzdeki salı günü tanıtılacak. Bugün sosyal medya üzerinden 25 Ekim etkinliğini detaylandıran Çinli üretici, yayımladığı posterle doğrudan kavisli ekranlı Mi Note 2 modelini tanıtacağını açıkladı.

LG ya da Samsung tarafından üretilen 5,7 inçlik her iki tarafından da kavis verilmiş bir AMOLED ekrana sahip olacağı tahmin edilen Mi Note 2, Qualcomm'un Snapdragon 821 çipsetinden gücünü alacak. 4/6 GB RAM, 64/128 GB dahili hafıza, 12 MP çift arka kamera, parmak izi okuyucu, USB-C portu ve 4000 mAh kapasiteli bir pilin eşlik etmesi beklenen akıllı telefon, tanıtıldıktan bir hafta kadar sonra Çin'de satışa sunulacak.

Mi Note 2 çözümüyle sahip olduğu tüm mobil teknoloji kabiliyetlerini ortaya dökecek olan Xiaomi, haliyle fiyat etiketini de hiç olmadığı kadar yukarı taşıyacak. Yerel medyada psikolojik sınır 4000 yuan (1840 ₺) seviyesinden bahsedilse de firmanın başlangıç fiyatını 3000 yuan (1380 ₺) düzeyinde tutması kuvvetle muhtemel.

Pekin Üniversitesi'nin spor kompleksinde gerçekleştirilecek olan tanıtım etkinliğine tanıtım posterini süsleyen meşhur Hong Konglu oyuncu Tony Leung Chiu-wai de katılacak.



Eklenme tarihi: 17.10.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler