Beyaz Xiaomi Mi MIX tanıtıldı

Beyaz Xiaomi Mi MIX tanıtıldı

2016 ikinci yarısı mobil sektör için hiç olmadığı kadar hareketli geçti. Patlamalar ve geri dönüşlerin öne çıktığı piyasa, aslında Çinli üreticilerin dönüşümüne de şahitlik etti. Yenilikçi tasarımlarla karşımıza çıkan üreticilerden en iyi iş çıkaranı kuşkusuz Xiaomi oldu. Ekran oranı %90'ın üzerindeki Mi MIX ile geleceğin telefonunu üretme yolunda kılavuz görevi üstlenen Xiaomi, bugün konsept cihazını beyaz sürümüyle Las Vegas'ta sergiledi.

Satışı halen Çin'e özel olarak devam eden Mi MIX, tamamen seramik materyalden oluşan kasasıyla siyahtan sonra şimdi de beyaz renkle karşımızda. Cihazın cazibesini daha da artıran beyaz sürüm, 6 GB RAM ve 256 GB hafızayla satın alınabilen siyahın aksine yalnızca 4 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneğiyle gelecek. Kesin çıkış tarihi için Çin'de ayrı bir duyuru yapılacağı tahmin ediliyor.

Hazır Las Vegas'a gelmişken batıya açılma planlarından da bahseden Xiaomi, küresel kanadına yönetici olarak seçtiği eski Android takımı lideri Hugo Barra vasıtasıyla soruları yanıtladı. 2017'de de Kuzey Amerika ve Batı Avrupa'ya giriş yapmayacağını belirten Pekin merkezli teknoloji şirketi, batıya yönelik iyi bir plan ortaya koyana kadar kesin açıklamalardan kaçınacağını ifade ediyor. Öte yandan Xiaomi'nin ev elektroniği çözümleri, televizyon ve diğer akıllı ürünleri başta ABD olmak üzere batı ülkelerinde yaygınlaşmaya devam edecek.



Eklenme tarihi: 6.01.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler