Xiaomi Mi Mix 3 Avrupa'ya geliyor

Xiaomi Mi Mix 3 Avrupa'ya geliyor

Ekimde Çin lansmanı gerçekleşen ve piyasaya sürüldüğü tarihten bu yana tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği Xiaomi Mi Mix 3, yakında anavatanı dışında da satışa çıkacak. Kalın çerçeve ve çentikten kurtulmuş bir ekran için kızaklı mekanizmayla donatılan üçüncü nesil MIX telefonu, iddiaya göre 1 Aralık'tan itibaren Avrupa'da satılmaya başlayacak.

Gerekli sertifika kayıtları kısa süre önce tamamlanan Mi Mix 3, Xiaomi'nin özel kızaklı mekanizmayla kasaya entegre ettiği 6,39 inç Full HD+ Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Snapdragon 845 çipset, 10 GB'ye kadar RAM, 256 GB'ye kadar hafıza, 12+12 MP arka, 20+2 MP ön kamera, arka tarafa entegre parmak izi okuyucu, USB-C portu, 3200 mAh pil ve Android 9.0 Pie işletim sistemini beraberinde getiriyor.

Siyah, mavi ve yeşil renk sürümleri bulunan Xiaomi'nin yeni nesil çerçevesiz akıllı telefonu, Çin'de 3299 yuan (~2500 ₺) seviyesinden başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Avrupa fiyatının 500 avro civarında olması, 10 GB RAM sürümünün ilerleyen dönemde tüketiciyle buluşması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 22.11.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler