Xiaomi Mi Mix 2 tanıtım tarihi açıklandı

Xiaomi Mi Mix 2 tanıtım tarihi açıklandı

Geçtiğimiz yılın sonunda konsept tasarım olarak tanıtılıp sınırlı sayıda üretileceği açıklanan Xiaomi Mi MIX kısa sürede üretici firmanın en başarılı cihazları arasına girdi. Satışa çıktıktan birkaç ay sonra hacimli üretimine başlanan ve Xiaomi'nin satış faaliyeti yürüttüğü birçok ülkede satılan telefonun ikincisi gelecek ay resmiyet kazanacak.

Çinli üreticinin resmi sosyal medya hesabından paylaştığı davetiye, Mi MIX 2 adını taşıyacak çerçevesiz ekranlı telefonun tanıtım tarihini doğruladı. iPhone 8'in gün yüzüne çıkacağı 12 Eylül'den bir gün önce Pekin'de düzenlenecek etkinlik, Xiaomi'nin şimdiye kadarki en etkileyici telefonunu dünyaya tanıtacak.

İlk modelde 17:9 en-boy oranına sahip 6,4 inçlik bir ekran kullanan Xiaomi, bu defa büyüklüğü 6 inç civarında olan 18:9'luk bir panel tercih etmiş. Daha uzun olan yeni ekran, Mi Mix 2'nin ön yüzünü neredeyse tamamen kaplayacak. Cihazda bunun dışında sekiz çekirdekli Snapdragon 836 çipset, 6 GB RAM ve 128 GB depolama hafızası bulunacak.

İlk MIX telefonundan biraz daha pahalı olması beklenen MIX 2, standart versiyon için 3999 yuan (2090 ₺), lüks model içinse 4999 yuan (2610 ₺) fiyat etiketiyle gelecek. Satışın eylül sonunda Çin'de başlayıp ekim-kasım aylarında Türkiye ve diğer ülkelere yayılması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 30.08.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler