Xiaomi Mi Band 7 Tanıtıldı

Xiaomi Mi Band 7 Tanıtıldı

En sevilen giyilebilir teknoloji ürünleri arasında olan Mi Band yeni akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 7 tanıtıldı. Fiyat performans ürünleriyle dikkat çeken Xiaomi yani Mi Band Serisi ile kullanıcılara büyük ekran ve 120 farklı egzersiz deneyimi sunuyor.

Uygun fiyatı ve zengin özellikleriyle dikkat çeken Mi Band 7 1.62 inç ekranıyla göze çarpıyor. Önceki Mi Band modellerine göre çözünürlüğü ve parlaklığı daha arttırılmış olan yeni Mi Band 7’nin ekran parlaklığı 500 nite ulaşıyor.

Ağırlık olarak 13.5 gram olan Mi Band 7, önceki modele göre biraz daha ağırlaşmış durumda. Daha önceki modellerden Mi Band 6 12.8 gram ağırlığındaydı. Her ne kadar ağırlık olarak önceki modellerden daha ağır olsa da, Mi Band 7 diğer modellerin aksine yarım milimetre daha ince bir görünüme sahip.

Bataryasıyla da yenilenmiş bir şekilde gelen Mi Band 7, kullanıcıların yüzünü güldürecek Mi Band 6 ile kıyaslandığında %44 civarında daha güçlü. 180 mAh batarya gücüne sahip olan Xiaomi Mi Band 7’nin 15 gün boyunca şarj etmeden kullanılabileceği söylentiler arasında. Mi Band 7 kullanıcıları akıllı bilekliklerini manyetik şarj mekanizması sayesinde şarj edebilecekler.

Mi Band 7 ile Spor Keyfinizi İkiye Katlayın


Mi Band 7 spor yapmayı sevenler için de birçok konuda kolaylık sağlayacak. Tam 120 farklı spor modunu destekleyen Mi Band 7, kalp atış hızı, kalori tüketimi gibi birçok detayı da paylaşmaktadır.



Egzersiz Sonrası Aşırı Oksijen Tüketimi (EPOC) değerini hesaplayan Mi Band 7, kullanıcıların spor yaparken kullanmış olduğu oksijen miktarını da hesaplayabilmektedir.



Mi Band 7 ile yaptığınız sporu daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Akıllı bilekliğiniz size farklı madalyalar ve arkadaşlarınıza karşı meydan okuma seçenekleri sunuyor. 50 metreye kadar suya dayanıklılığı olan akıllı bileklik bazı yüzme verilerinizi de sizinle paylaşıyor.



Farklı Temalar ile Mi Band 7 Deneyimi


Xiaomi Mi Band 7 farklı renk kordonları ile kullanılmak üzere 100’den fazla saat teması da sunuyor. Üstelik yeni Mi Band ile birlikte sürekli açık ekran özelliği de ilk kez kullanıcılara sunuluyor.



Mi Band 7 Satış Fiyatı


Xiaomi Mi Band 7, şu an henüz Çin’de satışa sunulmuş bulunmaktadır. Çin’deki satış fiyatı 239 CNY (Yaklaşık olarak 580 TL), Mi Band 7’nin NFC versiyonu ise 279 CNY (Yaklaşık 675 TL)

Mi Band 7’nin tüm dünyada birkaç ay içerisinde satışa sunulacağı söylentiler arasında.



Eklenme tarihi: 25.05.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler