Xiaomi Mi 6 Türkiye satış fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Xiaomi Mi 6 Türkiye satış fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Ülkemizde Hepsiburada.com üzerinden resmi satış faaliyetlerini yürüten Çinli mobil cihaz üreticisi Xiaomi, yakında yeni amiral gemi telefonunu Türkiye'de piyasaya sürecek. Nisan sonunda Çin'de 2499 yuan (1300 ₺) başlangıç fiyatıyla satış serüvenine başlayan Mi 6, bu fiyat seviyesindeki en iyi donanım paketini beraberinde getiriyor.

5,15 inç Full HD IPS LCD ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 835 çipset, 6 GB RAM, 64/128 GB dahili hafıza, 12+12 MP arka, 8 MP ön kamera, NFC, parmak izi okuyucu ve 3350 mAh pille donatılan Xiaomi Mi 6 siyah, beyaz, mavi ve seramik siyah renk seçeneklerine sahip.

Pekin merkezli teknoloji şirketinin amiral gemi telefonu Türkiye'ye 15 Haziran'da giriş yapacak. 1999 ₺ fiyat etiketli cihazın şimdilik yalnızca siyah ve beyaz renk sürümleri ile 64 GB hafıza seçeneğinin satışa çıkması bekleniyor. Büyük ilgi gören mavi ve seramik versiyonların henüz Çin'de dahi stok sıkıntısı yaşadığı göz önünde bulundurulursa ek seçeneklerin uzun bir süre Türkiye'de olmayacağını söyleyebiliriz.



Eklenme tarihi: 11.06.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler