Xiaomi Mi 5X internete sızdı

Xiaomi Mi 5X internete sızdı

Huawei'nin Honor, Meizu'nun Meilan ve Lenovo'nun ZUK alt markası internet satışını artırma amacıyla oluşturulmuştu. Ancak ana satış yöntemi internet olan Xiaomi, söylentiye göre perakende satış için yeni bir strateji benimseyecek. İnternete sızan ürün afişiyle gün yüzüne çıkan Xiaomi Mi 5X bu stratejinin bir parçası olacak.

5,5 inç Full HD ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 625 çipset, 4 GB RAM, çift sensörlü arka kamera ve yekpare metal kasaya sahip olan Mi 5X, iddia edildiği gibi farklı bir marka altında değil, doğrudan Xiaomi adıyla satışa çıkacak. Xiaomi Mi 6'nin 2499 yuan seviyesinden satışa çıkması sonrası boşalan 1999 yuan (1040 ₺) fiyat bandına yerleşecek olan cihazın sayıları her geçen gün artan Mi Home mağazalarından tüketiciye ulaştırılması bekleniyor.

İnternet satışlarında artan rekabet sonrası perakende satışı açtığı Mi Home mağazalarla destekleyen Xiaomi, geçen yıl internette Oppo ve vivo'dan yediği darbeyi bu yıl kapatmış oldu. Mi 5X'i iş modelindeki bu değişimin önemli adımlarından biri olarak nitelendirebiliriz.



Eklenme tarihi: 17.07.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler