Xiaomi Mi 5'in tanıtım tarihi belli oldu

Xiaomi Mi 5'in tanıtım tarihi belli oldu

2015'i yeni bir amiral gemi piyasaya sürmeden tamamlayan Xiaomi, merakla beklenen Mi 5 telefonunun gelecek ay tanıtılacağını resmen açıkladı. Sina Weibo hesabından konuyla ilgili bir mesaj paylaşan Xiaomi'nin üst düzey yöneticilerinden Liwan Jiang, 2016 ürün tanıtımının 24 Şubat tarihli Pekin etkinliğinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

5,2 inç ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 çipset, 3/4 GB RAM, 32/64 GB dahili hafıza, 16 MP arka, 13 MP ön kamera ve 3030 mAh kapasiteli bir pile sahip olması beklenen Xiaomi Mi 5, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine entegre edilen MIUI 7 yazılımını kullanacak.

Parmak izi okuyucu, basınca duyarlı dokunmatik panel ve metal kasayla donatılacağı tedarik zincirinden kaynaklar tarafından doğrulanan Mi 5'in geçen sene piyasaya sürülen Mi Note telefonları gibi kavisli cam kullanımını öne çıkarması bekleniyor. Ayrıca ortaya çıkan prototip görüntüleri, ön tarafta kavisli bir AMOLED ekranın kullanılacağını da düşündürmüyor değil. Kesinleşmemiş tüm detaylar, fiyat ve çıkış tarihi bilgileri 24 Şubat'ta Pekin'de gün yüzüne çıkacak.



Eklenme tarihi: 24.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler