USB Type-C portuna sahip Xiaomi Mi 4c resmen duyuruldu

USB Type-C portuna sahip Xiaomi Mi 4c resmen duyuruldu

Daha önce resmi sertifika ve test sonucu detayları internete sızan Xiaomi'nin yeni telefonu resmen tanıtıldı. Xiaomi Mi 4c adını taşıyan telefon, firmanın USB Type-C portunu kullanan ilk cihazı olarak yarın satışa sunulacak.

5 inç Full HD ekran, altı çekirdekli Qualcomm Snapdragon 808 çipset, 2/3 GB RAM, 16/32 GB hafıza, 13 MP arka, 5 MP ön kamera 3080 mAh pil ve Android Lollipop tabanlı MIUI 7 yazılımını yapısında ihtiva eden Mi 4c, beyaz, gri, pembe, sarı ve mavi renklerde üretilmiş.

Quick Charge 2.0 hızlı şarj teknolojisi, güneş ışığı altında okunabilirliği mümkün kılan ekran, çift tonlu LED flaş gibi fonksiyonlara sahip telefonun 2 GB RAM + 16 GB hafıza sürümü yaklaşık 200 dolar fiyatla satılacak. 3 GB RAM + 32 GB hafızaya sahip model ise 235 dolardan alıcı bulacak. Yarın internet üzerinden satışına başlanacak telefonu ilk etapta sadece Çin'den satın almak mümkün olacak. Daha sonra Hindistan gibi Xiaomi'nin satış operasyonu yürüttüğü diğer ülkelerin Mi 4c modeliyle tanışması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 22.09.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler