Xiaomi'nin katlanabilir telefonu ilk kez görüntülendi

Xiaomi'nin katlanabilir telefonu ilk kez görüntülendi

OLED ekran teknolojisinin yaygınlaşmasıyla katlanabilir telefon hayali üzerine ilk somut yatırımlar hayata geçirilmeye başladı. Tüketici talebinin akış yönünü belirleyen Çinli üreticiler, bu teknolojinin en sıkı takipçisi konumunda. Bugün bir ismin daha katlanabilir telefon üzerine ar-ge çalışması yürüttüğü ortaya çıktı. Xiaomi'nin kurucularından Lin Bin, Sina Weibo hesabından paylaştığı videoyla prototip aşamasındaki katlanabilir çözümünü takipçilerinin beğenisine sundu.

Her iki kenarından da katlanabilen ve telefon-tablet modları arasında pürüzsüz bir geçiş vaat eden prototip, henüz piyasaya sürülme konusunda yönetimin onayını almış değil. Bu paylaşımla tüketicilerin tepkisini ölçmek isteyen Lin Bin, cihaz için Xiaomi Mi MIX Flex ve Dual Flex gibi isimler düşündüklerini de ekliyor.

Yüksek hacimde üretilip dünya genelinde satışa sunulacak olan ilk katlanabilir telefon, Samsung'un Galaxy serisinden çıkacak. Xiaomi, Lenovo/Motorola ve diğer Çinli üreticilerin sene içerisinde benzer çözümlerle onu takip etmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 23.01.2019

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler